Over M.S.B. Motoren 


Bij M.S.B. motoren word je enorm vriendelijk ontvangen en alles word duidelijk verteld in een manier dat ook ik (absoluut niet motor technisch) het allemaal snapte. De service was perfect, met het onderhoud werd ik ook op de hoogte gehouden met alle bevindingen. Na veel garages te hebben gehad kan ik met gerust hart zeggen dat M.S.B. motoren de enige is die ik meteen zou aanraden bij eenieder. Gert-Jan, enorm bedankt!

Kylian

In een woord GEWELDIG! voor 2 dagen een Kawasaki Z650 gehuurd. Hele nette motor en rijd geweldig. Helaas nog geen eigen motor dus een super ervaring gehad om dit te kunnen doen. Gert-Jan de eigenaar heeft me super geholpen, een hele lieve man die erg klantvriendelijk is en goed kan vertrouwen. Altijd even een kopje koffie doen en gezellig kletsen is zeker aanwezig! 🙂

Joy

MSB Motoren is een bedrijf met passie voor de motoren maar zeker ook voor de waardering van de klant!! Vertrouwen daar kun je op bouwen!! en dat is een ding waar MSB Motoren alles aan doet om hun woorden na te komen! Gastvrij bedrijf met 100% aandacht voor de klant en perfectie voor je motor!!

Thijs